Cellubos tjänst är enkel. Den hjälper dig som egen företagare att fakturera, administrera kvitton, hantera skatter och ger dig mer tid att ägna åt din kärnverksamhet. Vi hanterar all den tidskrävande administrationen åt dig samtidigt som du kan fortsätta dra fördelar av att driva ditt egna företag.

Eget företagande

Vår vision är vara en fullservice bokförings och administrationstjänst för dig med eget f-skatt. Den löpande bokföring ska ske automatiskt utan att du behöver tänka på det, men så ska även administration runt omkring. Du ska inte behöva funder på om leverantörsfakturorna är betalda eller om rätt skatt och moms har betalats in. Med Cellubo får du en partner som tar ett helhetsgrepp kring ditt företagande så du uteslutande kan fokusera på det som du är bäst på. I Cellubos tjänst finns alla delar som behövs för att du ska kunna driva ditt företag framåt, du håller lätt reda på vad som sker.

Egenanställning

Företagande med egen f-skatt är inte för alla, kanske har du gjort ett jobb och behöver snabbt få skicka en faktura till din kund eller vill du testa hur det är att vara egenföretagare innan du gör slag i saken om startar företag på riktigt, då är egenanställning något för dig! Med Cellubos lönkalkylator kan du enkelt räkan ut hur mycket du får i lön när du skickar fakturan. Så fort din kund betalt så får du avtalad lön utbetald till ditt konto. Cellubo betalar in skatt och arbetsgivaravgifter till skatteverket.